HRC Fundraising diner

-   Benjamins

Morgen, zaterdag 17 maart, vindt, voor het derde achtereenvolgende jaar, het feestelijke HRC Fundraising diner plaats. Het wordt een bijzondere avond en wij hopen je te mogen verwelkomen bij hèt event van het jaar! Een zeer feestelijke avond op een speciale locatie, compleet met 4-gangen diner, drank en top entertainment.

Alle opbrengsten komen ten goede aan stichting Vlinderkind en het nieuwe HRC clubhuis. Voor deze benefietavond creëren we op de Binckhorst een prachtig pop-up restaurant waar we u een heerlijk diner aanbieden. Tijdens dit diner vindt de veiling plaats met echt top items:

• Wat denkt u bijvoorbeeld van een reis voor twee weken naar Bali
  • Of met 4 personen in privejet naar Normandië?
  • En nog veel meer!

Vergeet vooral niet uw portemonnee en bied mee! Gedurende de avond is het mogelijk om loten te kopen voor de loterij en na het diner maken we de winnaars bekend.

Wil je meer weten?
Download hier alle informatie over HRC Fundraising diner.

Kaarten kopen?
Het fundraising diner is uitverkocht!