HRC en Canterbury verlengen samenwerking

HRC is trots om aan te kondigen dat we onze samenwerking met Canterbury hebben verlengd. We kijken er naar uit om gezamenlijk onze ambities als club te realiseren. Er zal onder andere intensiever samengewerkt worden om elkaars netwerk te delen en zodoende het rugby op HRC in het geheel naar een hoger niveau te tillen.

Meer aanbod en extra korting leden

Uiteraard blijft de HRC webshop gewoon actief en er zullen ook komende maanden ook nieuwe items speciaal voor HRC worden ontwikkeld voor senioren en jeugdleden. Houdt de Op de Proppen dus goed in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

Voor de leden van HRC geldt er een korting op alle HRC-artikelen die zij aanschaffen via de webshop. Deze korting is reeds verwerkt in de shopprijzen.

Daarnaast krijgen leden van HRC een korting van 25% op alle overige producten in de webshop van Canterbury. Deze korting zal in de vorm van een code worden verwerkt. Code: HRC202125.

Uitgesloten hiervoor zijn artikelen van Rugby Nederland, Outlet en Bargain Box artikelen.

Deze off-season periode kun je dus goed gebruiken om er voor te zorgen dat je rugbygear weer helemaal op orde is aan het begin van het nieuwe seizoen!

Klik op het logo en surf direct naar de shop!