HRC doet mee aan de Grote Club Actie

  -   Benjamins

Op dit moment wordt er een prachtig nieuw clubhuis gebouwd. Hiervoor hebben we met alle leden van HRC al heel veel geld bij elkaar gebracht. Maar het clubhuis moet ook ingericht worden. En daar is nog geld voor nodig! Dus gaan we met alle kinderen van de guppen, turven, benjamins en mini’s mee doen aan de landelijke grote clubactie, die ieder jaar georganiseerd wordt.

We hopen dat het jullie lukt om samen met jullie teamgenoten zoveel mogelijk loten te verkopen! Het doel is om minimaal € 10.000,-  op te halen wat we willen besteden aan (terras)meubilair! Daarnaast maken jullie als lotenverkopers én natuurlijk ook de lotenkopers kans op fantastische prijzen.

Hoe gaat het in zijn werk:

 • Ieder kind krijgt een verkoopboekje met 20 loten (één lot kost € 3,- waarvan er € 2,30 naar de club gaat).
 • Met dit boekje ga je, in je HRC tenue, langs bij je buren, familie, vrienden, het werk van je ouders en andere mensen die je kent en die  het leuk vinden om onze club te sponsoren. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!  (de loten worden verkocht met een eenmalige machtiging zodat de kinderen niet met contant geld over straat hoeven).
 • De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.
 • Tip: Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie is het inrichten van ons nieuwe clubhuis met (terras)meubilair.
 • We hopen dat ieder kind minimaal 10 loten verkoopt en liever meer!
 • Als je boekje vol is kun je deze inleveren bij de bar van het clubhuis, hier staat een grote doos waar de boekjes in verzameld worden. Deze doos wordt wekelijks geleegd en wekelijks wordt de tussenstand bekend gemaakt. We houden de tussenstand bij per team! (m.u.v. de guppen) Wil je een nieuw boekje dan stuur je een appje naar Pauline Tiedema (06 14434703) of Ester van Tol (06 46053600).

Schrijf op de voorkant van het volle boekje:

 • Of je een Gup, Turf, Benjamin of Mini bent
 • Je Naam
 • De naam van het team waar je in speelt

Verkoop de meeste loten en win!
Per categorie krijgt het team dat de meeste loten heeft verkocht een mooie prijs, namelijk een ‘meet and greet’ met het 1e team van HRC (inclusief hun handtekeningen op je shirt)!

De beste lotenverkopers van Nederland maken kans op één van de 212 fantastische prijzen zoals een Playstation 4, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita. Waar wacht je dus nog op?! Kijk voor meer informatie op de website van de Grote Club Actie.

Belangrijke data:

 • Woensdag 26 september worden aan het eind van de training de boekjes uitgedeeld aan de turven en benjamins (HRC) en mini’s (Stokroos)
 • Zaterdag 29 september worden aan het eind van de training de boekjes uitgedeeld aan de guppen (HRC)

Zodra je je boekje hebt mag je gaan verkopen!

 • 15 november eindigt de actie
 • Met de nieuwjaarsborrel 2019 / openingsborrel nieuwe clubhuis wordt het definitieve bedrag dat jullie met elkaar hebben opgehaald bekend gemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats (meer informatie hierover volgt later).
 • Wekelijkse update via Op de Proppen, onze website en App- & Mailberichten per categorie

We rekenen op enthousiaste teamouders die hun team via de groepsapp stimuleren tot maximale verkoop!

Superloten:

Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten kunnen via eenmalige machtiging gekocht worden. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Wil je een Superlot verkopen neem dan contact op met Ester of Pauline.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Hartelijke groeten,

Namens de evenementencommissie,
Ester van Tol (06 46053600) en Pauline Tiedema (06 14434703)

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement