HRC Colts starten hun competitie

  -   Colts
Colts 1 2021 2022
Het wedstrijdverslag van Colts 1 tegen RC Eemland en de uitslagen van Colts 2 en 3

Dit weekend startte de competitie voor onze Colts. Het eerste team ontving RC Eemland thuis, terwijl Colts 2 het uit op nam tegen The Bassets en Colts 3 naar Nieuw Vennep afreisde voor een wedstrijd tegen het Cluster Hawks/Houtsche.

Laten we beginnen te melden HRC er maar wat trots op is dat we dit jaar 3! Colts team hebben. Extra bijzonder als je ziet dat ons Colts 3 het in de Shield poule A meestal zal gaan opnemen tegen het 1e en enige (cluster) team van andere clubs. Ons jonge en leuk gemêleerde 3e team (dat rugby echt voor iedereen is straalt er van af) wist de winst echter nog niet mee te nemen vanuit Nieuw Vennep (20-14).

HRC Colts 2 – dat speelt in de Bowl poule A – geen moeite met de tegenstanders. Het eerste Colts team van The Bassets zag de bezoekers met een klinkende zegen (17-36) huiswaarts keren.

Tenslotte Colts 1. Daar heeft het teammanagement de regel ingesteld dat de MOTM (Man Of The Match) de eer krijgt toebedeeld om een kort verslagje te schrijven. Een mooi plan dat hopelijk ook bij andere teams navolging vindt! (De stand in de Cup poule vind je overigens hier)

Hallo, ik ben Abe, MOTM van de wedstrijd tegen Eemland. Ik heb hoge verwachting van het team dit seizoen en we hopen dit jaar kampioen in de Cup te worden.

De eerste (thuis)wedstrijd tegen Eemland ging verrassend goed. We waren goed voorbereid en hebben hard getraind voor deze wedstrijd. We begonnen de wedstrijd sterk en binnen 20 minuten stonden we al 26-0 voor.

Onze sterke punten dit jaar zijn onze snelheid van de lijn, gecombineerd met de kracht van de scrum.

Komende tijd moeten we ons wel wat meer focussen op het gameplan, maar ik ga er vanuit dat dit met de tijd wel beter gaat. We hebben een goede basis gelegd voor een veel belovend seizoen.

Met zo’n uitslag (73-0) zijn zumba’s natuurlijk onvermijdelijk. Dus Jan, Kick, Karsten, Niek, Flores, Oscar en Luuk welkom bij het team!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement