HRC Colts actief op 3 fronten

  -   Colts
Wedstrijdverslagen HRC Colts zaterdag 30 november 2019

Colts 2 kon dit weekend gelukkig ook de wei in….in Goes. Daar moest dit nog prille team meteen fors aan de bak tegen de (wat ongelukkig gedegradeerde) Zeeuwse mannen van Oemoemenoe/Tovaal. Hoewel de winst nog niet mee naar Den Haag kwam, werd er lekker gespeeld, zeker toen het team in de 2e helft wat verder op elkaar ingespeeld raakte.

Ook Colts 1 mocht/moest aan de bak. Thuis werd er voor het eerst een tegenstander ontvangen die al van begin af aan in de Cup poule speelt: Eemland. Bepaald geen kleine gasten. Vooraf hing er een gezonde spanning, want zou het team zich 1 niveau hoger ook weten te handhaven? Cadeau kregen ze het niet, maar de eindstand (77-0) maakt duidelijk dat het team ook op Cup-niveau best lekker draait.

En lest best: onze eigen, enige lady Colt speelde met Oranje U18 in Amsterdam tegen Cobham. De Oranje dames wonnen met 66-0, mede dankzij 2 mooie tries van Sulita.

Deel dit artikel:    
Duurzaam Clubhuis

Ons clubhuis

Het clubhuis heeft een duurzame karakter. Op het dak liggen 234 zonnepanelen en de warmte binnen wordt geleverd via panelen aan het plafond die stralingswarmte afgeven.

Lees meer
 
 
© 2022 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement