HRC Colts actief op 3 fronten

-   Colts
Wedstrijdverslagen HRC Colts zaterdag 30 november 2019

Colts 2 kon dit weekend gelukkig ook de wei in….in Goes. Daar moest dit nog prille team meteen fors aan de bak tegen de (wat ongelukkig gedegradeerde) Zeeuwse mannen van Oemoemenoe/Tovaal. Hoewel de winst nog niet mee naar Den Haag kwam, werd er lekker gespeeld, zeker toen het team in de 2e helft wat verder op elkaar ingespeeld raakte.

Ook Colts 1 mocht/moest aan de bak. Thuis werd er voor het eerst een tegenstander ontvangen die al van begin af aan in de Cup poule speelt: Eemland. Bepaald geen kleine gasten. Vooraf hing er een gezonde spanning, want zou het team zich 1 niveau hoger ook weten te handhaven? Cadeau kregen ze het niet, maar de eindstand (77-0) maakt duidelijk dat het team ook op Cup-niveau best lekker draait.

En lest best: onze eigen, enige lady Colt speelde met Oranje U18 in Amsterdam tegen Cobham. De Oranje dames wonnen met 66-0, mede dankzij 2 mooie tries van Sulita.