HRC Club van het Jaar

  -   Nieuws

Het is weer zover, de verkiezing voor de Club van het Jaar. Wij zijn natuurlijk trots op onze Haagsche Rugby Club en laten we dit nu eens aan heel Nederland kenbaar maken door deel te nemen aan deze verkiezing. Ondanks alle Corona perikelen zijn we doorgegaan waar mogelijk met rugby’en op de velden en online initiatieven. Dit kon alleen door de inzet van de vele vrijwilligers binnen onze club die goede initiatieven ondernamen. En vergeet niet Debby en Kenneth van Food to Love met hun gezonde voeding voor alle spelers en gasten in ons mooie nieuwe clubhuis.

Geef daarom jouw stem aan HRC. Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar’ en alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht, ontvangen de landelijke winnaars een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promovideo. Alle gemeente- en provinciewinnaars ontvangen een online embleem welke zij een jaarlang in hun communicatie mogen inzetten. Zo kunnen wij als HRC nog meer bekendheid vergaren en laten zien waar wij als Rugby Club voor staan.

Hoe werkt deze verkiezing:

Stemmen

Je kunt van 19 april tot 24 mei op HRC stemmen via deze link.

Gemeente- en provinciewinnaars

Op 26 mei worden de gemeente- en provinciewinnaars bekend gemaakt. De gemeentewinnaars worden op basis van de meeste stemmen vastgesteld. We hebben minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te kunnen komen voor de titel van gemeentewinnaar. Dit moet zeker haalbaar zijn als we met zijn allen gaan stemmen.

Daarna kiest de jury vervolgens per provincie uit de top 5 van gemeentewinnaars (op basis van het aantal stemmen) de provinciewinnaar. In deze fase gaat het om de opgegeven motivatie waarom onze club ‘Club van het Jaar’ zou moeten worden.

Wildcard

Dit jaar introduceren de organisatie een ‘wildcard’ voor een sport- én een cultuurclub. Deze clubs worden gekozen door de jury op basis van de opgegeven motivatie waarom zij de titel ‘Club van het Jaar’ verdienen. Hierbij kijken ze naar de getoonde veerkracht en gave initiatieven die het afgelopen jaar zijn ondernomen. Het aantal verkregen stemmen is hierbij niet relevant. De wildcard-winnaars mogen zich vervolgens, net als de provinciewinnaars, online presenteren aan de jury in de week van 1 juni.

Online juryavond voor provinciewinnaars

De provincie- en wildcardwinnaars pitchen in de week van 1 juni hun club online voor een vakjury bestaande uit professionals uit de sport- en cultuurwereld.

Award uitreiking landelijke winnaars sport en cultuur

De vakjury beslist vervolgens welke sport- en cultuurclub zich in 2021 ‘Club van het Jaar’ mogen noemen. De winnaars worden tijdens een feestelijke Award uitreiking op woensdag 9 juni bekend gemaakt en krijgen de prijs uitgereikt.

Wij zijn natuurlijk trots op onze mooie Rugby Club, laten we dan met zoveel mogelijk leden en familieleden een stem uitbrengen op deze award voor Club van het Jaar. En ja, promoot onze club via zoveel mogelijk jouw persoonlijke mediakanalen als Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement