Spelers | Trainers | teammanagers

Teammanager HRC3 seizoen 2017-2018

stuur mail

Team informatie

HRC 3 vormt een combinatie team met WRC/Te Werve 2 en speelt haar wedstrijden op zondag in de 3e klasse Noord-West. Het team bestaat uit een goede basis ervaren krachten gecombineerd met nieuwelingen in de sport. We zijn competitief met een sociale inslag. Op het veld wordt er hard gewerkt en daardoor smaken de biertjes na afloop des te beter!

In augustus begint de pre-season en het seizoen loopt van september tot begin mei. We trainen op dinsdag en donderdag van 20:00 tot 21:30 uur. Wil je een keer meedoen? Kom dan gerust een keertje langs en doe meteen mee!

Actuele stand in de 3e Klasse Noord-West

Volg het 3e nu ook op Instagram!

Wij trainen op dinsdag en donderdag vanaf 20.00 uur. Gezien de drukke agenda van de mannen van het 3e ligt de nadruk op de donderdag training. Je kunt gerust een keertje langs komen of mail ons via hrc3@haagscherugbyclub.nl.