HRC 3 vs SVRC 69-0

  -   HRC 3
HRC3

Afgelopen zondag kwamen de Delftse studenten van SVRC (Sanctus Virgilius Rugby Club) op bezoek bij HRC 3. SVRC speelt al jaren in de 3e klasse en het is dus geen onbekende voor de mannen van het derde. Het feit dat er afgelopen jaren ook nog meerdere spelers een overstap hebben gemaakt vanuit SVRC naar HRC maakte het nog wat interessanter.

SVRC is een leuk team dat snel wil spelen, maar op dit moment ontbreekt er wat ervaring in hun team. Het contrast met het 3e kan haast niet groter, want wij willen liever niet heel snel spelen, maar hebben wel bakken ervaring. Vanaf de eerste minuut wisten wij de jongere Delftse mannen onze wil op te leggen en met goed voorwaartsen spel wisten we ruimte te maken voor onze backs. Met een eindstand van 69-0 was het behoorlijk een richting verkeer, maar we bleven gedurende 80 minuten gedisciplineerd spelen en onze eigen patronen lopen.

In de derde helft had Joost een mooie mand met rendang gemaakt, dus ook buiten het veld was er ook genoeg te genieten.

Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen Rotterdamse Studenten 2 op het programma. Doorgaans een taaie pot, maar we kijken er uiteraard naar uit!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement