HRC 3 speelt haar wedstrijden op zondag in de 3e klasse Zuid-West. Het team bestaat uit een goede basis ervaren krachten gecombineerd met nieuwelingen in de sport. We zijn competitief met een sociale inslag. Op het veld wordt er hard gewerkt en daardoor smaken de biertjes en de Mexicano’s na afloop des te beter!

In augustus begint de pre-season en het seizoen loopt van september tot halverwege mei. We trainen op dinsdag en donderdag van 20:00 tot 21:30 uur. Gezien de drukke agenda van veel spelers ligt de nadruk op de donderdagtraining. Wil je een keer meedoen? Kom dan gerust een keertje langs en doe meteen mee! Of stuur eerst een mail

Volg het 3e nu ook op Instagram!

Staff en coaches

Steven Hermans

Trainer/coach HRC 3

Floor Drok

Trainer HRC 3

Shiroj "Roepie" Kartaram

Voorwaartsen trainer

Teammanagers

Team informatie

De 3e Klasse is verdeeld in 4 regio’s en wordt gespeeld in 2 fases. In de eerste fase spelen de 12 teams ieder 1 keer tegen elkaar. In de 2e fase gaan de bovenste 6 teams in de Cup Poule spelen om promotie naar de 2e klasse. De onderste 6 teams van de poule gaan spelen in de Plate Poule. De laagst geklasseerde teams van de Plate Poules degraderen naar de 4e klasse.

Dinsdag: 20:00 – 21:30

Donderdag: 20:00 – 21:30

Seizoen 2022-2023

3e Klasse Zuid West

Programma en de stand vind je hier

 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement