HRC 2 komt in seizoen 2018-2019 uit in de 2e Klasse Noord.

De selectie is een mooie mix van jonge spelers die net doorstromen vanuit onze eigen jeugd en ervaren spelers die bijvoorbeeld enkele jaren in het eerste hebben gespeeld en nog op niveau willen spelen. De selectie wordt aangevuld met enkele talentvolle spelers afkomstig van andere (Nederlandse) clubs.

HRC 2 is de springplank naar ons vlaggenschip, HRC 1.

Spelers | Trainers | teammanagers

Michiel Magis Michiel Magis

Hoofdtrainer

Dennis Peijs

Teammanager

stuur mail

Team informatie

De tweede klasse is opgedeeld in 2 regio’s, Zuid en Noord. HRC 2 speelt in de noordelijke regio. Deze competitie is opgebouwd uit twee fases. De eerste fase dient als voorronde waarin elk team één maal tegen elk ander team speelt. Op basis van deze uitslagen gaan de top zes teams in de tweede fase naar de kampioenspoule. De overige zes teams spelen in de tweede fase in de nationale plate poule. In de tweede fase spelen de teams twee maal tegen de andere teams uit de poule, waarna de top twee teams uiteindelijk de finale spelen.

Dinsdag: 20:00 – 21:30

Donderdag: 20:00 – 21:30