HRC 2 in de strijd om Top 6 1e klasse

-   HRC 2
Een kort verslag

Zondag 24-11-2019 speelt HRC 2 uit tegen ASCRUM 2 in Amsterdam, op het spel staat de top 6 van de 1e klasse. HRC 2 moet winnen met 4 try’s om de volle 5 punten te pakken en zodoende in de race te blijven voor de cup poule van de 1e klasse.  Dit zal tegelijk betekenen dat het 2e zich handhaaft in deze klasse voor wat betreft het volgende seizoen.

Een sterk team was afgevaardigd met de nodige ervaren rotten en jonge gasten, een mooie mix dus. De wedstrijd begon perfect met 2 geconverteerde try’s voorsprong 14-0, maar ASCRUM kwam sterk terug en scoorde een tegen try en begon er weer in te geloven. Het werd een wedstrijd waarin HRC uitliep en ASCRUM elke keer weer terug kwam. Eind stand 34-26 voor HRC 2 een mooie overwinning op weg naar de Cup poule van de 1e klasse.

Na de wedstrijd werd er ook nog even het gebruikelijke bezoekje gebracht aan een welbekende kippenboer voor een paar hotwings en hamburgers.

Laatste wedstrijd van de 1e fase is op 8 december 2019 tegen WRC Te Werve, ook dan zijn de volle 5 punten nodig voor een plaatsje in de top 6.