HRC 1 speelt dit seizoen 2023-2024 in de Ereklasse. De selectie bestaat grotendeels uit jongens afkomstig uit de eigen jeugdopleiding, aangevuld met enkele talentvolle spelers van andere Nederlandse en buitenlandse clubs.

De HRC selectie 2023-2024 bestaat uit de spelers op deze pagina. Een deel van deze spelers zal ook voor HRC 2/Future uitkomen.

Trainingen
Dinsdag- en woensdagavond van 19:00 t/m 21:30 en vrijdagavond van 19:30 t/m/ 20:30

Aankomende wedstrijd

Spelers

Teammanagers

Team informatie

De Ereklasse is de hoogste competitie in het Nederlandse rugby.

De 12 teams die starten in de Ereklasse starten met een halve competitie. In januari 2024 wordt de poule opgesplitst in een Champions Poule – de bovenste 6 teams – waarin wordt gespeeld om het landskampioenschap, en een Trophy Poule – de onderste 6 teams – die gaan spelen om de trophy. De kampioenswedstrijd en de trophy-finale wordt gespeeld tussen de nummers 1 en 2 van de beiden poules.

Vanuit deze Trouphy Poule zullen ook de (potentiële) degradanten komen naar de Eerste Klasse.

Voor de diverse poules (wedstrijdprogramma, uitslagen en standen) kunt u terecht op de website van Rugby Nederland.

Maandag: 20:00 – 21:30

Dinsdag: 20:00 – 21:30

Donderdag: 20:00 – 21:30

Ereklasse