Hosanna!

Schitterende rugby resultaten voor de H.R.C. senioren afgelopen weekend.

Het 2de team deed wat het moest doen: de Pink Panthers verslaan. Dat deden ze overtuigend en wel met 58 – 5. Deze overwinning bracht het team het kampioenschap in de 2de klasse noord én daarmee promotie naar de 1ste klasse, de klasse gelijk onder de ereklasse. Fantastisch spelers en technische staf met dit mooie resultaat. Gefeliciteerd.

Het resultaat van deze promotie houdt in dat de H.R.C. vertegenwoordigd is in de 2 hoogste leagues van de rugby bond, nl. ereklasse en eerste klasse. Behalve D.I.O.K. en ASCRUM is geen ereklasse vereniging met hun 2de team vertegenwoordigd in de 1ste klasse en daar mogen we als vereniging best trots op zijn.

Onze dames “Xtreme” wisten hun tegenstander met een zeer ruime score te verslaan en handhaven zich nu in de 1e klasse waar ze vorig seizoen naar gepromoveerd zijn. Handhaven was de opdracht en dat is gedaan. Gefeliciteerd dames én technische staf.

H.R.C.1 trad aan tegen D.I.O.K. in Leiden. 5 competitie punten mee naar huis nemen was  de opdrachtAls we dit resultaat zouden behalen behielden we onze 4de plaats wat ons het recht geeft mee te spelen in de BeNecup  het a.s seizoen.
7 – 45 was het resultaat ( wij speelden uit) : opdracht volbracht. Geweldig; wie had dit verwacht na het vorige seizoen waarin we n.b. voor lijfsbehoud in de ereklasse speelden. Dank spelers, dank technische staf.
We zijn trots op onze vereniging!!!

Tijdens de zomermaanden staan ons enorme uitdagingen te wachten:
* afbouwen van ons spectaculair clubhuis;
* technische voorbereidingen voor het nieuwe seizoen (spelers, trainers, management);
* en natuurlijk de Haagsche Rugby Dagen.

Voel je betrokken bij dit alles. Bied de club je kwaliteiten aan. Help daar waar mogelijk.

Met ovale groet,
Ton