Ho, ho, ho!

  -   Nieuws

Oeps, (pre en after)kerst-gedoe, Oud en Nieuw komt er ook aan en er moet misschien nog wel van alles….

Geen stress! Onze sponsoren helpen je graag en maken het je super gemakkelijk.

Hierbij delen we hieronder, ter inspiratie, hetgeen Gransjean, Bouzy, Jamey Bennett en IDD (Restaurant In den Doofpot) voor je kunnen betekenen rond de feestdagen.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer HRC sponsoren waar je je (kerst)inkopen kan doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Huna Outdoor, Slagerij Engelbert of Marius Wijn? Dit is een uitgelezen moment om ze van uit de club wat terug te geven voor hun zeer gewaardeerde bijdrages aan HRC.

Daarbij zijn er ook in de HRC winkel er nog steeds geweldige (kerst)cadeautjes te vinden!

Bij Gransjean waren ze op 15/12 al bijna toe aan de last call, maar tussen Kerst en Oud en Nieuw is hier ook volop lekkers te halen: Jochem van der Loos op LinkedIn: LAST CALL Nog op zoek naar een lekker pakket voor je collega’s, werknemers…

IDD/Restaurant In Den Doofpot

De feestmaanden komen er aan. Wij kijken er enorm naar uit om dat samen te vieren in het restaurant, of aan huis met onze box.  Reserveringen en bestellingen graag via de website of onderstaande knoppen.  Let op; vol = vol en op = op… Kerstbox In de box: vier fantastische gangen volledig voorbereid door onze chefs. U steelt de show thuis met de laatste eenvoudige bereidingen. Begeleidend in onze kerstbox, per 2 personen: Fles Bon Vivant Rosé!

Kerstmenu:
– Koningsbaars, mandarijn, mierikswortel, gerookte soja
– Huisgemaakt Brioche brood, geroookte boter
– Eendenlever, rode biet, basilicum, peer
– Fazant, bloemkool, zolderspek, Gruyère 
– Chocolade, banaan, caramel, citroen
– Friandises; Leidsche Koek


Prijs: €89,- p.p.
Voor het kindermenu , vegetarisch menu, vragen of uitzonderingen, neem gerust contact met ons op. 
Nu bestellen
Reserveer uw tafel Vier Kerst bij IDD. Om uw kerstreservering definitief te maken vragen wij u om een ticket te kopen. Uiteraard verrekenen wij dit met uw rekening. 
Reserveer nu
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement