Hieperdepiep

  -   Nieuws
lustrum logo
Op 11 november is HRC jarig en start ons lustrumjaar!

“Hoezo hebben we nog niets gehoord van het lustrum?” “10 november zijn we toch jarig?” “Hoe oud wordt HRC eigenlijk?” “Er komt toch wel een feestje?”

Het gonst al een tijdje wat onrustig rond, maar geen stress want het wordt natuurlijk niet vergeten. We worden 90 jaar en dat gaat natuurlijk gevierd worden!

Vrijdag 11 november a.s. – op de eerste echte volledige levensdag van onze mooie club – start ons 18e lustrumjaar met vanaf 19.00 uur een borrel voor leden en genodigden en aansluitend een Sensation (in) White party voor onze (senior) leden. Dus trek iets wits uit de kast (met de temperaturen van de laatste weken is dat vast nog niet opgeborgen) en kom naar de club om te proosten en feest te vieren!

Vanzelfsprekend blijft het niet bij een borrel die escaleert in een feest. We zijn een heel jaar 90 en daar gaan we op verschillende momenten aandacht aan besteden. Natuurlijk komt er een event voor onze jeugdleden en ook nodigen we de buurt uit voor een partijtje. Nadere aankondigingen volgen.

En onze Folkert van Meurs en Pepijn Geurts zijn zo goed geweest om een schitterend lustrum logo te ontwerpen. Dat ga je het het hele jaar door terug zien, onder andere op diverse lustrumkleding.

Kortom het wordt feest en dat gaan we met zijn alle door het seizoen heen vieren!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement