Het weekmenu (week 47)

-   Food To Love
Food to Love heeft weer een heerlijk afhaalmenu bedacht voor deze week

Het weekmenu van 16 t/m 19 November (week 47). Loopt het water bij jou ook al een beetje in je mond als je het doorleest? Het weekmenu is overigens ook te vinden op Facebook en Instagram.

* Overigens kunnen ze ook altijd een pastaatje maken (desgewenst ook vega) als het water je bij dit menu nog niet in de mond loopt.
Ook dat moet je wel tenminste een dag vooraf aangeven.

Bestellen gaat als volgt in z’n werk:

• je bestelt minstens 1 dag van te voren door een appje te sturen naar Debby: 06-51287218;
  • Food to Love zorgt dat je bestelling op de afgesproken dag klaarstaat, in een magnetronbestendige verpakking, je hoeft het thuis alleen nog even warm te maken;
  • tussen 17:00 en 20:00 kun je je bestelling afhalen;
  • je belt even op als je bij het hek staat (nogmaals het clubhuis is helaas tot nader order verboden terrein) en ze brengen je bestelling naar je toe;
  • de gerechten kosten je € 7,50 voor een grote en € 5,00 voor een kleine portie en je rekent af via een tikkie (ze kunnen helaas geen cash accepteren).