Het weekend van onze Colts

colts training van hrc 1

Ons derde Colts team was uiteindelijk het enige team dat de competitie kon hervatten en dat dus zaterdag afreisde naar Breda voor hun pot tegen het cluster BRC/Dukes/Tilburg. In de eerste helft bleek er een krachtsverschil in het nadeel van HRC. Reden om in de tweede helft te mixen en te doen waar iedereen ontzettend aan toe was: lekker ballen!

Team 1 en 2 konden dit weekend nog geen competitiewedstrijd spelen omdat hun tegenstanders niet over een volledig team konden beschikken. Maar – een geluk bij een ongeluk – ook de wedstrijd van HRC 1 tegen DIOK kon niet doorgaan en dus waren er een paar spelers van heren 1 beschikbaar voor een deel van de trainingssessie van Colts 1 en 2. Dank aan Ryan Berrevoets, Victor Huurman en David Anderson voor deze leuke en leerzame training!