Het vlaggenschip!

  -   HRC 1
selectie
Met trots presenteren we de vastwaardes uit onze selectie!

Na een prachtig vorig seizoen, is de selectie van HRC alweer begonnen met de pre-season trainingen. Het vastleggen (en dus vasthouden) van onze selectiespelers is daar één onderdeel van. En dit is natuurlijk een onderdeel met prioriteit voor de club. Waarbij benadrukt wordt dat het werk er nog niet op zit en dat dit nog niet alle spelers zijn. In de komende dagen zullen er met een apart bericht ook een aantal nieuwe gezichten/spelers aan jullie worden voorgesteld.

Daarbij mag natuurlijk niet onvermeld blijven dat er weer 4 spelers uit de eigen jeugd aan de selectie zijn toegevoegd, hun namen zullen we ook spoedig apart met jullie zullen delen. Daarnaast zullen er een aantal oud-jeugdspelers HRC 2 en HRC Espoirs gaan versterken. Tenslotte zijn er ook wat mannen gestopt – zie hiervoor dit artikel – of (tijdelijk?) uitgevolgen, de meesten om te gaan rugby’en in de stad waar ze gaan studeren, dus die gaan we komen seizoen vast ook (ten minste voor een paar wedstrijden) terug zien op onze velden.

Maar nu eerst – met gepaste trots de presentatie van die bekende gezichten en vaste waarden in de HRC selectie. We hopen van harte dat we u allen het komend seizoen weer in grote getalen langs het veld mogen begroeten om ons vlaggenschip aan te moedigen.

Van links naar rechts en van boven naar beneden ziet u op alfabetische volgorde:
Abe Hoogveld, Amir Rademaker, Bas Michel, Ben Campbell, Bink van Wijk, Björn Dolman, David Anderson, David Weersma, Dirk Walenkamp, Floris Dullemond, Gijs Petrie, Ioan Davies, Jasey van Kampen, Jonathan Schenck, Jordy Hop, Kees de Bruin, Kris Franken, Liam Stone, Lodi Buijs, Lorenzo Groos, Niels Kühn, Pelle van der Knaap, Sam Voorhoeve, Siem Noorman, Tom Hijdra, Victor Huurman, Wiebe van der Knaap.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement