Het Van der Loos familie touch toernooi

Van der Loos Family Touch Rugby Toernooi

Zoals ieder jaar zal het Piet van der Loos familie touch toernooi op Hemelvaart gehouden worden. Hemelvaart valt dit jaar op donderdag 10 mei. Het zoals elk jaar een gezellige bedoeling en ook dit jaar gaan we het ook weer leuk invullen.

Met het team “Genadeloos” zal de familie van der Loos vanzelfsprekend weer vertegenwoordigd zijn. Wie doet er nog meer mee?

Voor een team heb je minimaal nodig:

• 2 – 4 jongeren
  • 2 volwassenen
  • 2 oude meesters
  • 2 vrouwen.

Natuurlijk gaat het om het meedoen en niet om het winnen. Het is immers een familietoernooi. Daarnaast willen we de jongsten onder ons een mooie herinnering bezorgen.

We starten rond 13 uur en eindigen met een BBQ. Net als vorig jaar zullen we inschrijfgeld hanteren voor ieder team (75 euro). Dit zal vooraf bij ieder team gecasseerd worden. Deze inkomsten worden gebruikt voor de hapjes en de BBQ. Toeschouwers en niet spelende kunnen mee BBQ-en maar er zal dan 5 euro gerekend worden. Prima als er eten meegenomen wordt maar graag de regel dat alle drank inkopen voor de dag via de club lopen.

Daarnaast zal ieder team verantwoordelijkheid dragen voor een stuk van de organisatie (bar, keuken, BBQ, inkopen BBQ, wedstrijden en scheidsrechters).

Schrijf je in met jouw familie of met een gezamenlijke groep. Laat ook gelijk weten met hoeveel en het aantal volwassenen en kinderen.

We gaan er een mooi feest van maken van jong tot oud!