Het Theo Snijders toernooi wordt afgelast

Beste HRC’ers

Eerder werd aangekondigd dat op 26 september het Theo Snijders toernooi zou plaatsvinden. Helaas zijn wij tot de conclusie gekomen dat het momenteel niet mogelijk is binnen de Coronamaatregelen dit goed te kunnen organiseren.

Gezien de verwachte aantallen bezoekers voor de wedstrijd van het Eerste team is de verwachting dat er meer bezoekers komen dan nu is toegestaan als het Theo Snijders toernooi op deze dag door zou gaan. Wij willen als HRC iedereen een veilige omgeving bieden om te kunnen genieten van rugby.

Uiteraard vinden wij dit jammer, want Theo Snijders heeft veel voor het Nederlandse rugby en HRC betekend en zijn nalatenschap verdient een waardig monument. In samenspraak met de Oude Meesters kijken wij nu naar een andere datum om dit toernooi alsnog doorgang te laten geven.

Namens het bestuur,

Mark van der Laan