Het nieuwe CJC shirt (2)

  -   Colts
CJC shirts

Op basis van het eerdere bericht over het nieuwe CJC-shirt zijn er wat vragen binnen gekomen. In dit bericht hopen we die te beantwoorden.

Waarom een nieuw shirt voor de CJC?

HRC heeft recent een nieuw sponsorcontract afgesloten met Canterbury. Daarnaast heeft NEBIM zich als sponsor verbonden aan de CJC. Voorwaarde hiervoor is dat NEBIM hoofd-shirtsponsor wordt en dus op het nieuwe Canterbury shirt staat. 

Is het nieuwe shirt verplicht?

In artikel 3.1. van het Huishoudelijk Reglement van HRC is het volgende opgenomen:
Het HRC-tenue bestaat uit de door HRC voorgeschreven witte broek, blauwe kousen en blauw-oranje gestreept shirt, conform voorschrift voorzien van clublogo en/of sponsor aanduidingen conform de door HRC gesloten sponsorovereenkomsten.
Dat betekent inderdaad dat we het nieuwe shirt verplicht kunnen stellen. 

We realiseren ons dat dit een investering van je vraagt en hebben daarom besloten, om je tegemoet te komen in de kosten. Het shirt de hele maand mei tegen het gereduceerde bedrag van €47,00 i.p.v. €62,50 online verkrijgbaar. Daarnaast betaalt HRC deze maand voor iedereen het rugnummer. Daarna geldt de normale prijs van €62,50 en drukkosten voor het rugnummer van €12,50.

Het nieuwe wedstrijdshirt blijft MINIMAAL voor de komende 3 jaar gelijk, met NEBIM als sponsor. Het shirt gaat dus minimaal 3 jaar mee.

Wat heb ik aan NEBIM als sponsor?

NEBIM sponsort de CJC de komende drie jaar met een aanzienlijk bedrag. Dit komt o.a. ten goede aan de CJC in de vorm van (gast)trainers, materialen en andere faciliteiten.

Wat is NEBIM eigenlijk?

NEBIM is de officiële Volvo Trucks- en Bus dealer in Nederland en België en de officiële dealer van Renault Trucks en lichte bedrijfswagens in Nederland. NEBIM heeft in Nederland vestigingen in Weert, Venlo en Elsloo en in België in Gent, Zele, Zwevegem en Ninove. Daarnaast hebben ze een universele vestiging in Venlo (NEBIM Freshpark).

Achter NEBIM staat Diederik Nolten, zoon van onze overleden Erevoorzitter Chris Nolten, die op zijn manier HRC wil bedanken voor zijn mooie tijd als CJC-speler van HRC eind jaren tachtig. Deze tijd is belangrijk geweest voor wie hij als mens is geworden.

Wat moet ik nu doen?

  • In de komende weken zijn er passessies tijdens de trainingen, dit regelen we via de teammanagers.
  • Je kan vanaf nu je een nieuw wedstrijdshirt bestellen via de webshop.
  • Begin september krijg je een bericht om je shirt te passen, eventueel passen we de maat nog aan voordat we je shirt voorzien van een nummer.
  • Wij voorzien je shirt van een nummer betaald door HRC, daarna kan je je shirt ophalen in de shop.
  • Berichten m.b.t. je shirt ontvang je via mail.

Voor wie geldt dit?

Dit geldt voor alle CJC-spelers seizoen 2024/2025;
– 2e jaars Mini’s die volgend jaar bij de Cubs spelen;
– overige Cubs, Junioren en Colts.
– Dit bericht geld niet voor de huidige tweedejaars Colts, zij gaan door naar de Senioren, daarover wordt later gecommuniceerd. 

Als de maat die ik nu bestel na de zomer niet meer klopt, moet ik het shirt dan alsnog afnemen?

Nee! We bestellen de voorraad nieuwe rugbyshirts op basis van alle bestellingen en nemen ook een marge op alle maten. Als dus na de zomer blijkt dat je toch een andere maat nodig hebt, dan kunnen we dan voor je omruilen voordat het shirt bedrukt is met een nummer.

LET OP! Als je rugnummer er éénmaal opstaat kun je het shirt niet meer ruilen. De winkel kan deze dan niet meer verkopen. 

Hoe lang geldt de gereduceerde prijs van €47,00?

De gereduceerde prijs geldt de hele maand mei. Daarna geldt de normale prijs €62,50. Je kan het nieuwe shirt alleen online bestellen via de website

Als ik nu de middelen niet heb, kan de club mij dan nog verder tegemoetkomen?

Ben je in bezit van een ooievaarspas? Of heb je niet de financiële middelen om een nieuw wedstrijdshirt te kopen voor volgend seizoen? Stuur dan een bericht naar Edwin van Doorn via 06 46111952. HRC beschikt over een fonds hiervoor.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement