Het menu voor week 46

-   Food To Love
De horeca is dicht maar onze eigen Food to Love kook lekker door voor de take away

Het weekmenu van 9 t/m 12 November (week 46) staat weer bol van de heerlijkheden en ook nog tegen redelijke prijzen, dus bestelt u maar! Het weekmenu is overigens ook te vinden op Facebook en Instagram.

Maandag 9 november
Fusili met spinazie, roomkaas en spekjes, met geroosterde pitjes

Dinsdag 10 november
Broccoli stamppot met oude kaas en huisgemaakte bal gehakt

Woensdag 11 november
Kruidige zuurkoolschotel met gehakt, paprika en aardappelpuree. Zelfs heerlijk als je normaal niet zo’n zuurkool-fan bent!

Donderdag 12 november
“Roti to Love” (voor €8,00 alles in een grote portie te bestellen)
Eindelijk! Het gerecht waar het bij Food to Love mee begon:
Roti Kip of kippendij, met aardappelen en kousenband, komkommerzuur en sambal, n aar authentiek recept, echter voegen wij GEEN ajinomoto/vétsin toe.

En mocht je nog niet eerder hebben besteld; het gaat als volgt in z’n werk:

• je bestelt minstens 1 dag van te voren door een appje te sturen naar Debby: 06-51287218;
  • Food to Love zorgt dat je bestelling op de afgesproken dag klaarstaat, in een magnetronbestendige verpakking, je hoeft het thuis alleen nog even warm te maken;
  • tussen 17:00 en 20:00 kun je je bestelling afhalen;
  • je belt even op als je bij het hek staat (nogmaals het clubhuis is helaas tot nader order verboden terrein) en ze brengen je bestelling naar je toe;
  • de gerechten zijn – met uitzondering van die geweldige Roti to Love die op donderdag op het menu staat die iets duurder is en alleen in grote porties de deur uit gaat – € 7,50 voor een grote en € 5,00 voor een kleine portie, tenzij anders aangegeven en je rekent af via een tikkie (ze kunnen helaas geen cash accepteren).