Het is bijna zo ver!

-   Colts
HRC Colts in voorbereidingen op de competitie

Op zaterdag 3 oktober a.s. start de competitie voor HRC Colts 1 thuis tegen RFC Haarlem (KO 14.30). HRC Colts 2 begint die zaterdag met een soort van derby: uit tegen de Voorburgse RC (KO 13.00).

Om weer lekker in het wedstrijdritme te komen werd er een week geleden al geoefend bij The Dukes. Dit weekend stond er een trainingsweekend in Heerenveen gepland. Omdat vervolgens bleek dat ook Oranje U18 dit hele weekend trainingen gepland had (en onze Colts dan dus niet compleet zijn), ging dat weekend niet door, maar op zaterdag waren ze (ondanks “code rood” in Zuid-Holland) welkom in Herenveen voor oefenpotjes tegen regio Noord.

Na 4 x 20 minuten in verschillende opstellingen heeft coach Ronald Berrevoets een duidelijker beeld van ieders capaciteiten.

Gewonnen werd er dik en de Friese gastvrijheid was – zoals altijd – voortreffelijk.

A.s. zaterdag wordt er nog geoefend tegen DIOK en dan gaat het los.