Het eerste scholentoernooi

  -   Nieuws
teamplayers
Een verslagje van hoe het de Teamplayers en de leerlingen van de Inspecteur De Vriesschool (VSO) tijdens hun toernooi op HRC verging

Donderdag 21 april jl. was het eindelijk zo ver: de Teamplayers mochten aan het eerste toernooi beginnen.

Helaas waren we maar met zijn vieren, Joep en George waren vanwege ziekte afwezig. “Wij” waren dus met Zoë, Tim, Pim, Sebastiaan en natuurlijk Edwin. Daarnaast was natuurlijk ook onze bijzondere (leuke) doelgroep van de Inspecteur de Vriesschool aanwezig.

De Inspecteur de Vriesschool is een VSO (voorgezet speciaal onderwijs) school. Om goed aan te sluiten bij de doelgroep kozen we voor dit toernooi de vorm “spelletjesochtend met een rugbysausje”.

Het weer was ideaal en het is een minstens zo mooie mooie ochtend geworden met spelletjes zoals: kicken op de palen, tacklebags omver beuken, op stagiaires beuken met hitshields en natuurlijk een stormbaan voor de kinderen om lekker overheen te rennen. Als het af en toe te veel werd dan konden de kids even plaatsnemen op het terras van HRC, om even bij te komen en wat te eten en/of te drinken. Natuurlijk deden ze daarna weer lekker mee!

De docenten van de Inspecteur De Vriesschool en wijzelf vonden dit een hele geslaagde dag, die zeker ook voor herhaling vatbaar is.

tournoi Inspecteur De Vries school
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement