Het CV van (15) Joppe

  -   Mini's

Dacht je dat we er al doorheen waren? Nee, natuurlijk nog niet! Het aantal trainers dat zich week in week uit inzet op HRC is echt indrukwekkend. Deze week is het de beurt aan Joppe Verhoef, de hoofdtrainer van onze Mini’s. (In die staff van de Mini’s zit overigens ook Jeff Snoeck, de initiatiefnemer van de ice challenge waarmee geld wordt ingezameld voor scrumbokjes voor onze jeugd).

Naam: Joppe Verhoeff, dit jaar word ik op 5 oktober 50.

Afkomstig uit: ik ben opgegroeid in Wassenaar en heb van de mini’s tot de veteranen bij onze buren op hdm gehockeyd.

Huwelijkse staat: getrouwd met Julie. We hebben drie kinderen; Misha 17, Florien 14 en Jesse 11.

Positie als speler: eerst wing, daarna center en als laatste fly half, af-en-toe werd ik ook als full-back opgesteld.

Rugby carrière: In mijn studententijd in Delft heb ik 4 jaar met DSR-C in de ereklasse gespeeld. Daar kwam ik als hockeyer in een ijzersterk team terecht met jongens die daarvoor – en ook later weer bij HRC hebben gespeeld. In die tijd hebben we met DSR-C nooit gewonnen van HRC volgens mij….

Coaching carrière: trainer/coach hdm Heren 2 (hockey), assistent trainer/coach Pinoke Heren 1 (hoofdklasse hockey), trainer/coach in alle GTBM-categorieën.

Coaching qualifications: (IRB level etc.): 1 & 2.

Carrière buiten rugby: projectmanager van ruimtelijke ontwikkelingen (zoals de nieuwe huisvesting van onze buren, het Internationaal Strafhof aan de oude Waalsdorperweg en in mijn atelier op de Binckhorst werk ik als autonoom beeldend kunstenaar.

Ter voorkoming van enig misverstand: op de foto zie je Joppe Verhoeff (rechts) en Marc de Jongh (links) op de Haagsche Rugbydagen in het jubileumshirt van DSR-C.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement