Het CV (9) van Bob

  -   Benjamins

De jeugd heeft de toekomst en een goede technische basis is bij een fysieke sport zoals rugby echt belangrijk. Tussen de CV’s van al onze fantastische coaches mogen de jeugd-coaches dus zeker niet ontbreken. Deze week is Bob, de hoofdcoach van de Benjamins aan de beurt.

Naam: Bob van Soldt

Afkomstig uit: Ik ben geboren en getogen op Scheveningen

Huwelijkse staat: getrouwd met Suus. Samen hebben wij 2 kinderen Olly en Jolie

Positie als speler: Scrumhalf en flanker.

Rugby carrière: Rugby zit in mijn DNA. Ik kom al ruim 30 jaar met trots bij HRC, ik ben hier opgegroeid en heb hier vrienden voor het leven gemaakt. Ik weet niet beter dan dat ik als klein kind al op HRC rondliep. Toen ik begon vond ik vooral de bloemetjes op het veld interessant. Maar hoe ouder ik werd, hoe meer passie ik kreeg voor deze mooie sport. Tot een aantal jaar geleden heb ik nog mee gespeeld bij de senioren. Het liefste zou ik nog steeds zelf spelen, maar blessure technisch is het verstandiger dat ik het nu bij trainen en coachen houd. 

Coaching carriere: Ik groei mee met de groep, na 2 jaar guppen trainer, 2 jaar turven hoofdcoach ben ik nu 1 jaar benjamins hoofdcoach

Carriere buiten Rugby : Samen met mijn broer en moeder run ik een geweldige camping en outdoor winkel in Den Haag, die dit jaar 75 jaar bestaat.
(Bob noemt de naam van de winkel zelf niet, maar dat doen we graag voor hem: HUNA Camping & Outdoorshop aan het Regentesseplein 220 te Den Haag)

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement