Het CV (18) van Derk

-   Guppen

Qua selectiespelers zijn we er bijna doorheen en inmiddels hebben we ook al veel trainers gepresenteerd. De Guppen waren tot nu toe echter wat ondervertegenwoordigd. Omdat “jong geleerd oud gedaan” absoluut geldt is er alleen maar meer reden om deze week het CV van de hoofdtrainer van onze jongste jeugd (als je de garnalen tenminste nog niet meetelt) te delen.

Naam: Derk Roes

Afkomstig uit: Nederland

Huwelijkse staat: Getrouwd. Heb 3 kinderen. Seth, Ties en Noud

Positie als speler: Hooker voor het 1ste team. 3de rij voor het 3de team

Rugby carrière: Begonnen in het 3de en het development team. Later in het 1ste team gespeeld. Na het eerste nog een aantal jaar voor het 3de team gespeeld en dit jaar weer begonnen in het 4de team.

Coaching carrière: Heb lang geleden de Mini’s en later de Cubs getraind. Ben nu sinds 2 jaar trainer bij de guppen.

Coaching qualifications: IRB level 1

Carrière buiten rugby: Ik heb de Halo (sportacademie) gedaan en ben werkzaam geweest al docent LO. Inmiddels geef ik wiskunde en technieklessen.