Herinnering

  -   Nieuws
flessenactie
De flessenactie gaat van start!

Reminder voor wat?

Voor de flessen-actie natuurlijk! We starten deze zaterdag!

Hoe dan?

  • Veel, heel veel statiegeldflessen verzamelen.
  • De flessen neem je mee naar HRC. Da’s alles! Het actie-comité zorgt voor de rest.
  • De flessen gaan naar een speciaal flessenverzamelpunt in het clubhuis en onze Robert zorgt dat de flessen worden ingewisseld voor geld voor de club

En waar voor?

Buiten Trap. Veiligere trap en dus betere toegankelijkheid van het terras vanaf buitenzijde. Er bestaan meerdere opties, maar meest belangrijk is dat de huidige buitentrap niet functioneert, onveilig is en (dus) niet wordt gebruikt/is afgesloten. We gaan geld inzamelen voor een nieuwe trap, zo ééntje waar je wél op mag staan om een teamfoto te maken!

Terras – de vloer van het terras is op bepaalde plekken onbegaanbaar en het terras is dus op grote delen niet bruikbaar – verrotte steenschoten. En daar krijg je natte voeten van. Pannenkoeken eten met natte sokken is niks, dus we gaan de tegels vervangen.

Duurzaamheid: Ons clubhuis “functioneert naar behoren op het gebied van duurzaamheid” tenminste, dat zegt bouwbaas Niek. We hebben Niek uitgelegd dat niemand van jullie van die zin ook maar iets begrijpt. Hij weet het niet anders uit te leggen. We gaan Niek dus helpen en het clubhuis zo aanpakken dat er geen energierekening meer hoeft te worden betaald, want dat gaan we helemaal zelf opwekken!

Kleedkamers jeugd – Tja, voor de jongste jeugd nog wat ver weg, maar vroeger of later moeten jullie dat muffe stinkhok in waar die senioren zitten te zweten. Dat kán natuurlijk niet! We gaan de kleedkamers een opknapbeurt geven en wij gaan er voor zorgen dat jullie een eigen jeugdkleedkamer krijgen. Zónder grote mensen tenenkaassokkenlucht! Moet de rugby opperbaas Pieter nog wel ff mee instemmen, maar dat lukt ons wel.

Verlichting 2e en 3e veld vanaf clubhuis, is ook een stuk beter voor het energieverbruik. Jullie hebben vast wel eens mee gemaakt dat de hoofdtrainer de sleutel van de verlichting was vergeten. Dan moet je óf in het donker trainen óf wachten tot de trainer terug is met de sleutel. Dat doen we natuurlijk niet meer in 2021! Dat doen we via een app vanuit het clubhuis, maar dan moeten we wel de lichtinstallatie vervangen. Gaan we ook nog doen!

EN VERDER?

Het team dat de beste flessen inzamelt krijgt een clinic van ons eerste team!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement