Helpers bedankt!

Deze zondagochtend kwamen maar liefst 50+ (ouders van) leden om met elkaar de handen uit de mouwen te steken. Geweldig! Dankzij jullie hulp is het voorterrein binnen 2 uur tijd helemaal opgeruimd.

Nadat iedereen rond 13:00 weer weg ging, ging Wesley Jansen de zandheuvel te lijf met zijn graver om al het zand netjes over het terrein te verdelen. En als de zomer een beetje meewerkt door het af en toe lekker te laten regenen, zal het graszaad dat de komende week wordt gestrooid, resulteren in een mooi groen grasveld als het seizoen weer begint.

Wie wil tegels of fietsrekjes hebben?

Op 3 parkeerplekken liggen tegels, stenen, fietsrekjes etc etc. Heb je zelf plannen voor de (voor)tuin? Dan kunnen deze worden opgehaald. Let op, niet de steentjes in / naast de container, maar die op de parkeerplaats. Doe het wel snel, want eind volgende week zullen deze worden opgehaald.