Heerlijke lunch

  -   Nieuws
sponsor lunch
Verslag van de sponsorlunch

Wat een geweldige opkomst van onze Clubsponsoren en Vrienden van HRC afgelopen zaterdag! En dat terwijl velen van onze sponsoren helaas moesten afzeggen om te genieten van hun welverdiende vakantie.

In het wedstrijdverslag van HRC 1 vs RC Eemland 1 werd er ook al melding van gemaakt: voorafgaand aan de zeer geslaagde lunch met een gemêleerd gezelschap (verzorgd door Gransjean wijnen en delicatessen, vergezeld van lekkere wijnen, bier en ook water) heette onze voorzitter iedereen welkom.

HRC staat voor haar maatschappelijke betrokkenheid en had ter onderstreping daarvan 2 stichtingen uitgenodigd.

Voorafgaand aan de lunch presenteerde onze eerste gastspreker Sijmen Philips van de stichting “Saving Lives, Protecting People” met als thema Rugbyers voor Rugbyers. Sijmen gaf een indrukwekkende presentatie over het doel van deze stichting. Graag verwijzen we hier naar www.protectukraine.nl en lees hierover ook dit artikel)

Tijdens de heerlijke lunch werd door de oud-aanvoerder van het Nederlandse rugbyteam (Dirk Danen) aandacht gevraagd voor jullie hulp aan De Harde Leerschool, een stichting die HRC al jaren actief ondersteund (zie o.a. dit artikel).

Na te hebben genoten van de heerlijke lunch hebben we met z’n allen naar een zeer spannende wedstrijd gekeken. Dankzij de tomeloze inzet en samenspel wist HRC te winnen met 35-21!

En wat ook heel mooi is: we kunnen nogmaals uitpakken. Mede dankzij deze overwinning spelen we de halve finale thuis tegen de Rotterdamse Rugby Club. Ook dit belooft weer een enerverende wedstrijd te worden. Dus noteer: HALVE FINALE ZATERDAG 18 MEI A.S. THUIS!

Wij hopen u deze dag in grote getallen te mogen ontvangen! (Nadere details volgen).

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement