Heerlijk avondje

Vol verwachting klopten hun hartjes. Twee pieten hadden zich gemeld op het trainingsveld. Zou de Sint er ook zijn? En jawel hoor, nadat de Pieten waren uitgespeeld, bleek de goede Sint in het clubhuis te zitten, schuilend voor het nare natte weer buiten.

Er was lekker veel suikergoed in het clubhuis voor de turven aanwezig. Na een paar liedjes, dansjes, ook door trainer Bob en de ouders en nadat natuurlijk iedereen op de foto met de Sint en zijn Pieten was geweest, had de Sint voor iedere Turf een mooi cadeautje bij zich: een mini HRC rugbybal.