Heartfelt thanks

  -   HRC 1
Marcello
HRC moet onverwacht afscheid nemen van hoofddtrainer Marcello Melpignano

Beste HRC’ers,

Na een uitdagende 1e fase van de competitie van ons eerste team, zijn we nu reeds 2 wedstrijden onderweg in de Champions Poule van de Ereklasse. Helaas zullen we die verder moeten spelen zonder onze hoofdtrainer Marcello Melpignano, die heeft besloten te stoppen om persoonlijke redenen.

Marcello heeft zeer veel energie gestoken in de selectie om succesvol door de 1e fase te komen. Een lastige periode met veel blessures, interlandverplichtingen en naar het buitenland vertrekkende spelers. Maar met veel inzet en doorzettingsvermogen is het gelukt.

We zijn Marcello enorm dankbaar voor wat hij alle jaren voor HRC en Rugby Nederland heeft betekend en respecteren zijn keuze. Niet alleen was hij hoofdtrainer van ons eerste team, ook heeft hij het Nederlands U20 team succesvol begeleid bij het EK in Portugal afgelopen najaar. Zijn inzet, naast een drukke baan en zijn familie, is bewonderingswaardig te noemen. Graag zetten we Marcello binnenkort op HRC in het zonnetje om hem een mooi afscheid te geven.

Tijdens het resterende seizoen zal de trainingsstaf van het eerste team er als volgt uitzien:

  • Bob van Raaij: Hoofdtrainer
  • Floris Kieft: Forwards
  • Thomas Mooy: Backs
  • Matt Roper: Director of Rugby

Het teammanagement blijft met John Verheggen en Rutger Smith ongewijzigd.

We wensen het team en de staf alle succes toe tijdens de resterende wedstrijden in de Champions Poule.

Met Ovale groet,
Pieter Hoog
Matt Roper

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement