Harde Leerschool 3, werkgevers gezocht

  -   Nieuws

De Harde Leerschool Den Haag dat al twee keer is georganiseerd op onze club, biedt een programma waarbij circa 25 jongeren met een behoorlijke achterstand in de maatschappij om vertrouwen en respect te krijgen in elkaar en in zichzelf, door een intensief, fysiek en mentaal programma waarin rugby de hoofdrol speelt. Het programma tackelt problemen die jongeren hebben met gedrag, werkloosheid, criminaliteit en autoriteit, het leert jongeren zelf verantwoordelijkheid te nemen en bereidt hen voor op werk of een (vervolg)opleiding waarbij hun potentieel wordt benut. Meer informatie over de Harde Leerschool? Bezoek hun website!

De afgelopen twee edities én de andere edities die in Nederland zijn georganiseerd, zijn zéér succesvol! Ongeveer de helft is aan het werk, wat voor een dergelijke groep een heel hoog percentage is die andere programma’s in de verste verte niet halen.

Voor de derde editie, die de laatste week van september begint, zijn er nog potentiële werkgevers nodig. Heeft iemand mogelijkheden om dergelijke jongens in dienst te nemen, danwel als zzp-er, tijdelijk… en natuurlijk onder zekere condities?  Zo ja, wij horen het graag!

Interesse? Stuur een mail aan Hein Brat.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement