Happy happy Hart Beach Nieuwjaarstoernooi Benjamins

  -   Benjamins
Benjamins nieuwjaars training
Nieuwjaarstoernooi voor de Benjamins!

We schrijven zondag 7 januari, de eerste koude dag van de winter, de laatste dag van de kerstvakantie. Hart Beach lekker in de zon en een strand vol rugbyers, klein én groot, want de Haagsche Beach Touch Rugbyers waren er natuurlijk ook.

De Benjamins hebben voor het tweede jaar op rij het nieuwe jaar in stijl afgetrapt op het strand van Hart Beach tijdens het “Happy happy Hart Beach Nieuwjaarstoernooi!” Door de kerstvakantie lukte het niet voor iedereen om aanwezig te zijn dus naast de landenteams Frankrijk en Argentinië speelde het clusterteam Oceanië en waren de gelegenheidsteams “Lions zonder Britten” en “Scottish Engeland” van de partij!

Hoewel de zon zo nu en dan goed scheen was het fris op het strand, net 1 graad boven het vriespunt. Maar daar was in het spel van de Benjamins niets van te merken, er werd gestreden voor iedere meter en goed samengewerkt! Langs de lijn stonden gezellig aanmoedigende ouders, broertjes, zusjes, Oma’s en Opa’s, met warme choco en koffietjes. De Benjamins kregen tussen de wedstrijden door naast het Benjipils lekker bananen en plakken cake om in nieuwe energie te voorzien!

Na de wedstrijden konden onze kleine helden zich goed opwarmen met warme choco en een frietje met!

Al met al een zeer geslaagde start van het nieuwe jaar! Super om te zien hoe deze jonge rugbyers altijd weer enorm veel plezier met elkaar maken. Op het veld, op het strand en daarbuiten!

Heel veel dank aan Hart Beach, ons HRC aan het strand, het smaakte weer naar meer!

Gelukkig nieuwjaar aan iedereen!

Benjamins, trainers en staf

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement