Half vol of half leeg?

  -   Nieuws

De voorzitter heeft jullie vorige week al bericht over het (nog) niet aanhaken bij de alternatieve competitie voor de Ereklasse heren, dat de jeugd tot en met 18 al (onderling) mocht spelen wisten jullie natuurlijk al en dat per 3 maart ook iedereen tot en met 26 jaar weer in teamverband mag sporten en onderlinge wedstrijdjes binnen de eigen club mag spelen, is jullie vast ook niet ontgaan. Kleine, voorzichtige stapjes in de richting waar we met zijn allen naar snakken en dus een half vol glas.

Maar er staat ook een half lege voor onze neus. Rugby.nl had een aantal mogelijke startscenario’s en criteria om de competitie uit te kunnen spelen klaar liggen. Omdat er nog te veel dingen niet kunnen is het nu duidelijk dat aan die criteria niet (op tijd) kan worden voldaan en is officieel meegedeeld dat ook de competitie in het seizoen 2020-2021 niet kan worden uit gespeeld. Er vindt geen promotie en/of degradatie plaats en er zullen dus weer geen kampioenen worden benoemd.

Maar, om toch met iets positief af te sluiten, we zijn gelukkig met veel en kunnen ons dus binnen HRC blijven focussen op alternatieve wedstrijdvormen voor iedereen die weer het veld op mag.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement