Haagse Rugby Dagen (3, 4 en 5/9/2021)

  -   Nieuws
Fingers crossed want natuurlijk kijken we uit naar de HRD 2021-2022

Nu de meeste beperkingen weer opgeheven zijn, is het organiseren van de HRD natuurlijk een van de eerste grote activiteiten die weer opgepakt is! 

Omdat – zeker nu de besmettingen toch weer best snel stijgen – er met alle scenario’s rekening gehouden moet worden, hebben we de opzet iets anders ingestoken. Daarbij hebben we geprobeerd het programma (nog) aantrekkelijker voor al onze leden te maken, iets dat nog best een uitdaging is met een beperkte aantal velden….

Tot slot is het in plaats van het gebruikelijke laatste weekeinde augustus, nu het eerste weekeinde (3, 4 en 5) van september geworden. Zet deze dagen dus alvast in uw agenda! 

Het belooft een mooi weekeinde te worden, echter zonder internationale teams. Reisbeperkingen maken het te lastig om concrete plannen met buitenlandse clubs te kunnen maken.

In plaats daarvan hebben wij drie Nederlandse clubs uitgenodigd om met hun Senioren, hun Dames, hun Oude Meeschters en hun Colts te komen. Daarmee hebben we meteen de basis gelegd voor een volwaardig dames toernooi, dat parallel aan de heren zal lopen (vrijdag en zondag), alvast wat oude mannen/maten die het veld en de bar vast eer aan zullen doen én een opzet voor een mini toernooi zondagochtend voorafgaande aan de finales van Colts.  Op vrijdagmiddag zal er groots worden uitgepakt voor de TBM, die bij het aantreden van de heren en dames nog allemaal op de club zullen zijn (met hun ouders voor bbq en om aan te moedigen natuurlijk). 

Zaterdagochtend staat in het teken van de Cubs en Junioren, waarna rond de lunch (niet te vroeg natuurlijk), de mastodonten van het vaderlandsche rugby hun 10’s toernooi zullen beginnen en spelen om de Coupe de la Jeunesse Eternelle… Als afsluiter van de zaterdag wordt er momenteel gekeken of we een wedstrijd van HRC Development kunnen organiseren tegen het Nederlandse Studenten team…

Elke dag zal er uiteraard gezorgd worden voor de inwendige mens met Debbie & Keith, food trucks en mobiele frituureilanden, drankjes zullen ook tussen veld 1 & 2 beschikbaar zijn en muzikaal wordt u door meerdere DJ’s geëntertaind.

Iedere leeftijdscategorie heeft inmiddels een regisseur voor het eigen programma, mocht u handjes uit de mouwen kunnen en willen steken, dan verzoek ik u zich te wenden tot de respectievelijke team manager of chef de mission. 

Rest u mij een warme en hopelijk ‘normale’ zomer te wensen en de hoop uit te spreken u in grote getale te mogen verwelkomen voor de opening van het Nederlandse rugby seizoen 2021-2022! 

Namens alle betrokkenen bij de HRD, 

Roderik Bolle
Haagsche Rugby Dagen

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement