Haagsche Scholen Rugby Toernooi

-   Mini's

Afgelopen woensdagmiddag gingen groep 7 & 8’ers van een groot aantal basisscholen uit Den Haag en omgeving met elkaar de strijd aan. Sommige scholen hadden zelfs meerdere teams ingeschreven. Het was mooi om te zien hoe ervaren rugbyers die normaliter full contact rugby spelen, maar nu met tag’s speelden zodat hun onervaren schoolvriendjes mee konden doen.

De winnaar dit jaar was uiteindeljk de Wassenaarse Bloemcampschool die de winnaar van vorig jaar, de Willem de Zwijgerschool, net achter zich liet. Hun onderlinge (spannende) wedstrijd werd 3-3. Maar o.b.v. van trysaldo werd de Bloemcampschool (+1) tot winnaar uitgeroepen. Gefeliciteerd!

En natuurlijk heel veel dank aan Edwin en zijn studententeam. Zij hebben dit voorjaar weer 2 mooie scholentoernooien georganiseerd.