HRD

Waar voor de een de zomer – en het wachten tot er weer gerugbyd kan worden – is begonnen zijn er anderen binnen de club heel hard aan het werk om de HRD voor te bereiden.

PROGRAMMA HAAGSCHE RUGBY DAGEN

Vrijdag 26 augustus

18.00VIP Diner op het boven-terras en HRC 1e-jaars Colts vs 1e-jaars Colts Amstelveense RC
19.00 HRC 1 vs t Gooi 1 (Veld 1)
20.00HRC Dames U 23 vs Nederlands Studenten Dames Team (Veld 2)
20.30 Aanvang – SLAM! on Tour met special acts Kav Verhouzer en Housuh in de Pauzuh
00.30 Einde programma

Zaterdag 27 augustus

10.30Aanvang rugbyactiviteiten:
De Oude Meesters strijden om de Theo Snijders Bokaal
de Colts spelen om de Ralph Simonis Cup
15.00Interland Dames U18 Nederland vs U18 Engeland (Veld 1)
en
HRC 3 vs laatstejaars studentie combinatie (veld 2)
Na de Interland wordt er gecollecteerd voor de SNSG
16.30 Aanvang muzikale line-up met De Kraaien, TEAM TNT & Mike Peterson & DJ Ziggy
00.30 Einde programma

Zondag 28 augustus

10.00Aanvang GTBM rugby met als afsluiter het Touch toernooi voor de trainers
12.00Presentatie HRC 1 voor 2022-2023
12.30Aanvang rugbyactiviteiten met:
HRC Cubs en Junioren
en
Dames met The Blue Waves, Diok Dames, Dames Rugby Tilburg & HRC Xtreme, hier staat de Ximena Bokaal op het spel.
17.00  DJ Robin Meijerink
20.00Einde programma

GOOD FOOD AND DRINKS :
  • Food & Drinks:
    • Gio Koffiebar
    • Los Totopos
    • Don Papa Bar
    • Food To Love Burgers & Fries
    • IJsco
    • Worstenwagen

Ook attenderen we jullie graag op de dit jaar nieuwe mogelijkheid VIP tickets aan te schaffen zodat je een mooie plek hebt op het VIP-deck (in ons clubhuis op het terras boven).

COLLECTE SNSG

Ook dit jaar collecteert de SNSG weer. Na op zaterdag na de Intreland van de dames U18 hopen we op gulle gaven ter ondersteuning van die mensen die tijdens de uitoefening van onze sport zwaar geblesseerd raakten. (Het gebeurd steeds minder, maar blijft nodig). Meer weten over de SNSG? Lees het artikel op onze site of kijk op de eigen site van de SNSG. En kan je zaterdag niet? Eeen tikkie zou heel fijn zijn!

MET STIP OP 1
Op vrijdag 26 augustus rond 18.30 uur, de eerste dag van de befaamde Haagsche Rugby Dagen, organiseren we een uniek culinair rugby event…. Geen buffet, geen BBQ, maar een uniek 4-gangen diner uit AndermansKeuken (www.andermanskeuken.nl). Tijdens het genieten van heerlijk eten, met bijbehorende wijnen kan er tegelijkertijd genoten worden van de sportieve inspanningen op het veld en de muzikale omlijsting. Dit diner wordt geserveerd op ons dakterras en het dakterras is dan ook alleen toegankelijk voor de gelukkigen die een kaartje voor dit unieke culinaire rugbyevent hebben weten te bemachtigen. Wil jij een plek bemachtigen aan tafel of een hele tafel afnemen voor jouw vrienden en/of zakelijke relaties? Neem voor hele tafels dan contact op met Dave Reabel via facilitair@haagscherugbyclub.nl en reserveer jouw tafels of koop vast je tickets via EventBrite (https://www.eventbrite.nl/e/tickets-haagsche-rugby-dagen-379956519177). De kosten bedragen €95 p.p.

BODEMPJE LEGGEN
Leg een geweldige bodem voor dag 2 of 3 (zaterdag/zondag) van de Haagsche Rugby met een geweldige lunch voor € 12,50 p.p.

• de brunch/lunch bestaat uit: verse soep, brood, jonge + oude kaas, boerenham, kipfilet en salami, divers zoet broodbeleg, gekookt eitje, Van Dobben kroket, groene salade, fruit en melk en jus.

Koop nu alvast je lunch-tickets via EventBrite (https://www.eventbrite.nl/e/tickets-haagsche-rugby-dagen-384746385797), zodat je niet naast al dit heerlijks grijpt….

AFSLUITEN IN OUDERWETSCH HAAGSCHE (F to L) STIJL
Na een sportieve en gezellige middag rugby spelen, kijken en/of aanmoedigen en ter voorbereiding op het muzikale spektakel van de zaterdagnamiddag en -avond, moet de interne mens natuurlijk ook versterkt worden en daarom heeft Food To Love een geweldig en rijk Indisch Buffet in voorbereiding voor slechts € 20 p.p.

Het buffet bestaat uit: Daging smoor, ajam pedis, sate ajam met pindasaus, orak arik, sambal goreng boontjes, tempeh goreng, atjar ketimoen, telor bumbu bali, kroepoek, nasi goreng, witte rijst en toe pisang goreng en spekkoek.

Dat wil je en mag je niet missen! Koop je buffet tickets via Eventbrite https://www.eventbrite.nl/e/tickets-haagsche-rugby-dagen-384746385797

Houd ook de HRD Facebook pagina en Instagram in de gaten!

TENSLOTTE

Ook niet onbelangrijk vergeet niet dat HRC een NIX18 beleid heeft (ook op de HRD). Ben je  boevn de 18, maar kan het zijn dat iemand daar toch aan twijfelt? Haal dan even een bandje op vertoon van je ID! Het bandjes-afhaalpunt vind je bij de onderstaande posster.