banner HRD 2021

Beste speler, deelnemer of bezoeker aan de Haagsche Rugby Dagen 2021

Het is met veel plezier dat wij jullie hierbij het definitieve programma van de HRD 2021 presenteren. Door de bijzondere maatschappelijke omstandigheden gelden er wel een aantal regels:

1) Iedereen die naar HRC komt moet zich elke dag dat hij/zij komt registreren via Eventbrite:
o voor vrijdag via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-haagsche-rugby-dagen-vrijdag-167369461565
o voor zaterdag via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-haagsche-rugby-dagen-zaterdag-167372570865
o voor zondag via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-haagsche-rugby-dagen-zondag-167372771465.

2) Voor toegang tot het terrein (waar dan geen 1,5 m regel geldt) is een coronatoegangsbewijs nodig. Dus een QR-code (of een gelijkwaardig bewijs) die verkregen kan worden als men:
o volledig gevaccineerd is;
o een herstelbewijs heeft van een corona-infectie; of
o een negatief testbewijs heeft via testen voor toegang.

3) In verband met het gezellig en ontspannen karakter van de HRD en de beperkte parkeercapaciteit adviseren wij iedereen om met de fiets of het openbaar vervoer naar HRC te komen. Het parkeerterrein van de club zal niet toegankelijk zijn voor auto’s gedurende het hele weekeinde!

4) Op HRC (en bij de verschillende stands) kan alleen worden betaald met pin. Er wordt dus geen cash/contant geld geaccepteerd. Dit met uitzondering van de collecte door de Stichting Nazorg Sport Gehandicapten, dus neem daar eventueel wél contant geld voor mee. Mocht je het toch vergeten of alvast willen doneren dan kan dat via Tikkie (scan de QR-code) hieronder of anders hebben de dames en heren die collecteren ook mobiele pinapparaten bij zich. Voor meer informatie over de Stichting Nazorg Sport Gehandicapten verwijzen wij graag naar het bericht elders op de HRC website en naar de eigen website van de stichting.

HET PROGRAMMA:

VRIJDAG 3 SEPTEMBER

16:00 – 19                                                                                                                                                 :00  Het programma voor de Turven, Benjamins en Mini’s
met onder meer wedstrijden, een workshop Haka en aansluitend ondersteuning van de opening van het seniorenprogramma met de Haka

17.00 Sponsorborrel
op uitnodiging op het terras waarbij stil wordt gestaan bij het overlijden van onze hoofdsponsor Loek Zandvliet

19:00 Wedstrijd Senioren heren
  • Veld 1 Heren: HRC – Nederlands Studenten Team
20:00 Wedstrijd Senioren dames
Gedurende de hele avond zijn er stands voor eten en drinken, is de rugbywinkel van Canterbury open en zal RFShows van 19:00 – 23:30 de muzikale omlijsting verzorgen. Om 00:00 moet conform de geldende corona regels, óók het terrein van HRC leeg zijn.

Let op de Rugby Ruil Markt. Op deze vrijdag zal er ook een stand zijn waar rugbykleding en schoenen kunnen worden geruild. Neem dus je goede oude rugbyspullen mee en wellicht kan je er een ander een plezier mee doen.

ZATERDAG 4 SEPTEMBER

08:30 Aanvang programma Guppen

09:00 – 12:00  Cubs en Junioren

Veld 1 Cubs

• 9.00   HRC 4 – DIOK 3
  • 10.00 HRC 2 – DIOK 2
  • 11.00 HRC 1 – DIOK 1

Veld 2 Junioren

• 9.30  HRC 2 – Delftse RC
  • 10.30 HRC 1 – DIOK

13:00 – 16:00 Oude Meesters toernooi (Theo Snijders Cup)

Ter nagedachtenis van Theo Snijders. Aanmelden kan via http://www.haagschemeesters.com (maar denk er aan dat ook een aanmelding via Eventbrite noodzakelijk is.

16:30 – 18:00 Colts wedstrijden
  • Veld 1 HRC 1 – URC
  • Veld 2 HRC 2 – DIOK
Zaterdag is de Senioren Social Rugby dag van de HRD, als ook de dag waarop onze de toekomstige Senioren (de Colts) hun skills aan de oudere garde zullen tonen. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken,(toe)lachen en genieten van de naar verwachting, grote variëteit in rugbykwaliteit die te zien zal zijn.

Op zaterdag zijn last-minute spullen te koop in de rugbywinkel van Canterbury, wordt er natuurlijk gezorgd voor de inwendige mens en zal RF Shows de Thé-Dansant verzorgen, waarbij alle leeftijdscategorieën hun favoriete plaatjes mogen aanvragen. Gelet op corona wordt er vroeg gestart met het dansprogramma – om 15:00  daar ook op zaterdag het terrein van HRC om 00:00 weer helemaal leeg moet zijn.

ZONDAG 5 SEPTEMBER

12.00 mogelijkheid om iets uit de slapen, maar mid-day is het clubhuis van HRC open

14.00 – 16.00 Wedstrijd Senioren
  • Veld 1 HRC Xtreme – Dames URC
  • Veld 2 DIOK – Nederlands Studenten Team

16.00 – 18.00 Wedstrijd Senioren

• Veld 1 HRC – RC ’t Gooi

19.30 Einde Haagsche Rugby Dagen 2021
Voorafgaand aan de einde van de HRC is er natuurlijk een prijsuitreiking, waarbij stil zal worden gestaan bij het overlijden van onze Ere-voorzitter Jus van Doorn en ons erelid Robbert van der Ven

De bekende “terug-kom-zondag” voor alle oudgedienden van HRC en hun kameraden van weleer. Tevens verwelkomt HRC alle fans van rugby en alle supporters van de bezoekende teams van het weekeinde. Voor de inwendige mens zal wederom gezorgd worden en de hele middag zal RF Shows nogmaals muziek ten gehore brengen. Anders dan op vrijdag en zaterdag, zal HRC op zondagavond al om 20.00 weer helemaal leeg moeten zijn.

TEN SLOTTE

• HRC is een Rookvrij sportterrein. Roken dient dus buiten het terrein te gebeuren;
  • Elke keer dat het terrein wordt betreden (ook na het roken) moet u uw coronatoegangsbewijs tonen;
  • Nix onder 18 wat alcohol betreft;

Wij gaan er een mooi en veilig festijn van te maken! Tot op de HRD!