Waar de voor de een de zomer – en het wachten tot er weer gerugby kan worden – is begonnen zijn er anderen binnen de club heel hard aan het werk om de HRD voor te bereiden. Graag lichten we alvast in grote lijnen de invulling van het entertainment en Food & Drinks toe en attenderen we jullie alvast op de dit jaar nieuwe mogenlijkheid VIP tickets aan te schaffen zodat je een mooie plek hebt op het VIP-deck (in ons clubhuis op het terras boven).

GOOD FOOD, DRINKS AND MUSIC:
  • Food & Drinks:
    • Gio Koffiebar
    • Los Totopos
    • Don Papa Bar
    • Food To Love Burgers & Fries
    • IJsco
    • Worstenwagen

Hoe je een plekje op het VIP-deck kan bemachtigden, wat voor prijskaartje er aan hangt wordt binnen kort bekend, over het entertainment volgt spoedig een update en ook voor het definitieve programma moet je nog heel even geduld hebben, het volgt zo spoedig mogelijk.