Haagsce Rugby Club - HRC 1

Toprugby bij de Haagsche Rugby Club – het traditionele begin van het Nederlandse rugbyseizoen! Bezoek op 26, 27 en 28 augustus dit evenement met international topclubs en live optredens van Coverband JeWelste de DJ Novasoul. Gratis toegang!

De Haagse Rugby Dagen is een 3-daags evenement met nationale en internationale wedstrijden voor jeugd- en seniorenteams. Tijdens dit toernooi al worden gestreden om de Béchetbeker. HRC komt in actie tegen topclubs ASUB Waterloo (België), Hannover 78 (Duitsland) en Cobham Rugby Club (Engeland).

Jeugdteams
Onze jeugdteams spelen op zaterdag- en zondagochtend onderlinge wedstrijden en/of tegen andere clubs. Zo spelen de benjamins behalve onderlinge wedstrijden, ook tegen 2 teams van de Dukes.

Oude meesters
Vanaf het begin van de zaterdagmiddag gaan de oude meesters laten zien dat zij het rugby nog niet verleerd zijn tijdens de Rugby Dutch Masters.

Ximena Bokaal
Later op de zaterdagmiddag wordt er door de Rugby Acadamy Zuid West (u16) gestreden om de Ximena Bokaal tegen Colwyn RFC uit Wales

Ook belangrijk!
Naast deze wedstrijden zal er ook heerlijk eten, drinken en veel live muziek zijn om het evenement een topbeleving te maken voor sportliefhebbers!

Bekijk het programma

Blader door het Haagsche Rugby Dagen Magazine 2016!

 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement