Haagsche Guppen Rugby Dag

-   Guppen

Op zaterdag 9 juni was het dan eindelijk zover, de Haagsche Guppen Rugby Dag, editie 2018! Maar liefst 128 guppen verdeeld over 16 guppenteams uit het district en van er buiten verzamelden zich tussen negen en half tien op onze club. Alle guppenteams kregen een shirt uitgereikt in een eigen unieke kleur.

Voordat er in vier poules wedstrijdjes gespeeld konden worden werd er onder leiding van de HRC trainers een uitgebreide warming up afgewerkt. “Meedoen en plezier hebben is winnen” was het thema van de dag en dat was goed te zien! De wedstrijdjes werden afgewisseld met touwtrekken (tegen elkaar en samen met de tegenstanders tegen de trainers), schieten op de palen en parcourtjes door de donuts. Na de wedstrijdjes werden er kratjes uitgedeeld met picknicklunches per team. Het was prachtig weer, overal waar je keek zaten guppen lekker te lunchen. De ouders konden ondertussen genieten van verse haringen en/ of lekkere koffie met cake en taartjes!

Voor de prijsuitreiking kon starten was er nog een grote verrassing voor alle teams, onze eigen trainer Eben heeft de echte Haka geleerd aan alle kinderen en ouders! Eben vertelde eerst het verhaal achter de Haka en leerde stap voor stap hoe het écht hoor! Wat heeft iedereen goed meegedaan!

Bedankt!

Deze prachtige dag was natuurlijk niet mogelijk zonder onze kleine helden, de Guppen! Hartelijk dank aan alle teams (Alziende Adelaars,  Lachende Leeuwen, Koele Kikkers, Paarse Krokodillen, Lenige Luipaarden, IJzige IJsberen, Grote Gevaarlijke Muizen, Snelle Puma’s, Puike Panters, Chillende Cheeta’s, Hongerige Haaien, Gruwelijke Gruffalo’s, Doldwaze Dolfijnen, Brommende Beren, Oersterke Orka’s, Rode Duivels) met trainers en teamouders!

Ook veel dank aan onze grote helden, de refs, Michiel Bakker, Richard Paerson, Robert Bierens, Gijs Hijdra en Toon Boersma!

Natuurlijk bedanken we ook alle sponsoren (zie foto!) nogmaals! Dankzij jullie hebben we een top Guppendag gehad!

Tot slot heel veel dank aan de organiserende ouders, Wencke, Susan, Roos, Lieke, Rebecca, Rocco en Martijn! Jullie hebben een fantastisch evenement neergezet, hopelijk kunnen jullie je organiserende kwaliteiten ook komend seizoen weer voor de club inzetten! Dank! Dank! Dank!

De guppentrainers
#guppenpowerrr