Haagsche Futures Tournooi

  -   Benjamins
De eerste recensies van het Haagsche Futures Tournooi

Afgelopen zaterdag 11 september heeft de 1ste editie van het Haagschese Futures Toernooi plaatsgevonden op de velden van HRC, met geweldig rugby op weerstands-niveau en vele lachende, blije gezichten van onze Mini’s en Benjamins tot gevolg.

Tegen aansprekende tegenstanders als Kituro(Be), Amstelveen, Castricum, Etten-Leur en Hilversum hebben onze HRC teams zich kranig verweerd (en overwonnen).

Wij hebben vandaag mee gedaan aan jullie super georganiseerde toernooi, wat was het leuk voor de kinderen!” aldus een coach van Castricum.

Onze Benjamins hoofdtrainer Tim Lips verwoordde het als volgt:  “Super leuk om naar te kijken, leuk en snel spel met veel honger voor tackle en bal, Benjamins hebben super hard gewerkt.

Het was een TOP toernooi. Mooi begin van het seizoen. Top dat de Mini’s op weerstand de strijd aan konden gaan met andere clubs. Niets meer dan lof voor iedereen die aan het toernooi heeft meegewerkt, dus zeker voor herhaling vatbaar”, aldus Mini’s hoofdtrainer Andrew Koppert.

Uiteraard heeft de organisatie weinig toe te voegen aan deze mooie woorden, maar maken ze wel graag van de gelegenheid gebruikom nogmaals dank uit te spreken naar de sponsoren:  070Vastgoed, 070Wonen, Blauw & Florijn, Invers Informatie Verwerkende Systemen en andere donateurs. En natuurlijk gaat er tevens dank uit alle vrijwilligers voor en achter de schermen, Robert Clemenkowff en Food to Love. Met een extra open doekje voor onze andere Futures van de club: de refs van de Cubs en Junioren!

Op naar de volgende editie!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement