Haagsche Futures Tournament

  -   Benjamins
Haagscher Futures Tournament

Aanstaande zaterdag 11 september vindt op de velden van HRC het  1e Haagsche Futures Tournament plaats voor onze Benjamins (U10) en Mini’s (U12).

Het is een zogenaamd ‘Level’ of ‘weerstand’  toernooi, oftewel met geselecteerde teams.

Trots zijn wij op een prachtige lijst van deelnemers:  Kituro (BE), Castricum, Hilversum, Amstelveen, Etten Leur en natuurlijk onze eigen HRC.

De KO voor zowel U10 als U12 is om 9.30 uur en we verwachten het toernooi rond 14.00 uur af te sluiten met de prijsuitreiking.

Alle informatie over het wedstrijdschema, standen en uitslagen zijn op de dag te volgen via https://www.mytournament.info/12683

Een speciaal woord van dank aan onze sponsoren die het toernooi financieel mogelijk maken: 070Vastgoed, 070Wonen, Blauw & Florijn, INVERS en alle overige vrijgevige ouders.

Een toernooi is daarbij niet mogelijk zonder vrijwilligers, het is echter een extra vermelding waard dat onze Junioren en Cubs een bijdrage leveren door als refs de wedstrijden te begeleiden.

Allen alvast veel dank voor ieders inzet!

We gaan er een prachtige dag van maken (de weersvoorspelling ziet er goed uit) en hebben er veel zin in en hopen velen van jullie langs de lijn of in ons clubhuis te mogen begroeten!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement