GTBM kerstkleurwedstrijd

  -   Benjamins

Beste spelers van de GTBM,

Als het goed is hebben jullie allemaal een kerstkaart van HRC in de brievenbus gekregen (en anders komt hij vast snel). HRC wenst jou en je famillie hele fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2021, waarin we hopelijk weer heel vaak met zijn allen op de club kunnen spelen en trainen.

Misschien heb je ook al gezien dat de kerstman die voorop die kerstkaart bijna een try drukt (of zou die kleine elf hem toch tegen houden?), nog niet is ingekleurd. We hopen dat jullie dat in de kerstvakantie willen doen!

Dus pak je kleurpotloden en je stiften en kleur onze rugby kerstman mooi in. Belangrijk is dat je hem vóór vrijdag 8 januari 2021 in de brievenbus op HRC inlevert en vergeet niet je om naam en je leeftijd er duidelijk op te zetten.

Alle kaarten hangen we op, de mooiste krijgen een prijs en die worden natuurlijk gedeeld op deze websitesite en onze social media.

Heb je nog geen kaart ontvangen, of wil je die kaart liever zelf houden? Dat is geen probleem hoor. Hieronder staat de kleurplaat ook als PDF-bestand. Dat kan je downloaden, printen en gebruiken voor de wedstrijd.

We zijn erg benieuwd naar jullie kleurkunsten. Veel succes!

Tekening: Folkert van Meurs

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement