GTBM evenementen commissie zoekt vrijwiligers!

-   Benjamins

Elk jaar worden er voor de GTBM-spelers veel verschillende evenementen georganiseerd die – zowel op als buiten het veld – bijdragen aan de mooie HRC-cultuur.

Voorbeelden hiervan zijn het trainingsweekend aan het begin van het seizoen, de guppendag, het nieuwjaarsevenement, eindfeest en de verschillende toernooien. Door het groeiende aantal leden vergen deze evenementen steeds meer aandacht. Om deze evenementen de volle aandacht te geven, roept de GTBM commissie de hulp in van een evenementen commissie. We zoeken hiervoor circa drie ouders, die handig kunnen organiseren en enthousiast zijn om wat moois neer te zetten voor onze spelers.

Lijkt het je leuk om samen met andere commissieleden evenementen voor de GTBM-spelers te organiseren, neem dan contact op met Marjolein Zanen!