Grote Clubactie – tussenstand!

-   Benjamins
Per 12 oktober

We hebben inmiddels 16 volle boekjes ontvangen met daarin 684 verkochte loten. Dat is ruim € 1500,-!

De mini’s hebben 179 loten verkocht met team Zimbabwe als koploper: 94 loten en de benjamins hebben 505 loten verkocht met team Nieuw Zeeland als koploper: 215 loten!

Lever snel je volle boekje in achter de bar waar je weer een nieuw boekje kunt krijgen. Op zondag 28 oktober spelen diverse teams waaronder Dames 1 en Heren 1 thuis en zaterdag 3 november speelt Heren 1 thuis. Laten we zorgen dat we met heel veel guppen, turven, benjamins en mini’s aanwezig te zijn om ze aan te moedigen én nog meer loten te verkopen.

We zien graag jullie volle boekjes tegemoet en komen volgende week weer met de volgende tussenstand!

Superloten: mensen/ bedrijven die geïnteresseerd zijn in het kopen van een superlot (€ 150,-) kunnen contact opnemen met Pauline Tiedema (tel: 06 14434703)