Goede zaken gedaan

-   Junioren
Wedstrijdverslagen Junioren 24/3

Als eerdere potjes niet helemaal soepel en/of naar wens verliepen, staat er soms net even wat meer druk of spanning op. Dat gold dit weekend voor onze beiden Junioren teams.

Team 1 ging voor de 2e keer in de 2e fase op bezoek in Breda. De voor deze zaterdag geplande thuiswedstrijd werd namelijk omgedraaid, omdat Breda in de eerste fase zo goed was geweest te wisselen, zodat ons lustrum  thuis kon worden gevierd. Die lustrum pot werd toen glansrijk gewonnen (11/11 48-5), maar eerder in de tweede fase lukte het team 1 maar net om de winst mee terug naar Den Haag te nemen (16/12 21-24). Afgelopen zaterdag was er echter geen vuiltje aan de lucht. Het team draaide soepel en veegde Breda met 0-56 van de mat.

Team 2 trad thuis aan tegen Eemland. In de eerdere wedstrijd in Amersfoort was het kiele kiele (16/12 19-22), maar ook hier gold dat er dit keert geen enkele reden tot zorg was. Er werd keurig conform het game plan gespeeld, goed getackeld, de line outs liepen goed en daarbij werd er de hele wedstrijd gas gegeven. Het resultaat : team 2 was Eemland met gemak de baas (73-5).