Goede doelen actie LSRG

  -   Nieuws

De band tussen onze club en het Leidsch Studenten Rugby Gezelschap is al sinds mensenheugenis erg sterk. Naast het grote aantal spelers dat een achtergrond heeft bij beide verenigingen, wordt er ook een goed doel gedeeld. Zowel HRC als LSRG draait haar steentje bij voor Stichting Vlinderkind waar oud-HRC’er en oud-LSRG’er Jack van Zijp voorzitter van is geweest.

Het LSRG organiseert zaterdag een Serious Request Radio actie ter gelegenheid van haar 60-jarig bestaan om geld op te halen voor een drietal goede doelen waar het LSRG door haar (oud) leden nauw aan verboden is. De organisatie heeft HRC gevraagd om deze actie ook onze onze leden te verspreiden. Uiteraard geven wij gehoor aan deze vraag!

Beste HRC’er,

Aanstaande zaterdag organiseert het LSRG tussen 15:00 – 18:00 uur een digitaal evenement via twitch (http://twitch.tv/lsrglustrum) waarbij getracht zal worden om zoveel mogelijk geld op te halen voor een drietal goede doelen waar (oud) LSRG’ers zich met hart en ziel voor inzetten:

  • Stichting Vlinderkind; voor onderzoek naar de genezing van Epidermolysis Bullosa (EB)  (Jack van Zijp, Nederland Team, LSRG ,HRC)
  • Friends of Kurland; gratis soep voor inwoners township in Zuid Afrika (Marc Schoon, Nederlands team, LSRG, Ascrum, DIOK)
  • Chillroom op de afdeling Oncologie in het LUMC (Ashley Somers, huidig LSRG)

Graag willen we ook aan onze rugbyvrienden elders vragen of zij wat geld zouden willen doneren om deze drie goede doelen te steunen!

Dit kan door geld over te maken naar onderstaand rekeningnummer:

IBAN: NL29ABNA0529089157 t.n.v. Stichting beheer Leidsch Studenten Rugby Gezelschap o.v.v. Goede doelen actie en de titel van het nummer dat je wilt aanvragen.

Namens de goede doelen hartelijk dank!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement