Goed nieuws!

-   Food To Love
Food to Love biedt vanaf 26 oktober take away aan. Lees hier hoe het werkt en bestellen maar!

We zijn heel blij te kunnen melden dat we, zij het onder bepaalde voorwaarden, weer aan de slag mogen met Food to Love!

In het clubhuis mogen we jullie (nog) niet ontvangen, maar we hebben wél toestemming om take away aan te bieden! Ons wisselend weekmenu vinden jullie vanaf nu op deze site (zie hieronder) en op onze Instagramaccount.

Maandag t/m donderdag, elke dag een ander gerecht en vanaf aanstaande maandag gaan we los!

Het gaat als volgt in z’n werk:

• je bestelt minstens 1 dag van te voren door een appje te sturen naar Debby: 06-51287218;
  • wij zorgen dat je bestelling op de afgesproken dag klaarstaat, in een magnetronbestendige verpakking, je hoeft het thuis alleen nog even warm te maken;
  • tussen 17:00 en 20:00 kun je je bestelling afhalen;
  • je belt even op als je bij het hek staat (nogmaals het clubhuis is helaas tot nader order verboden terrein) en we brengen je bestelling naar je toe;
  • de gerechten zijn € 7,50 voor een grote en € 5,00 voor een kleine portie, tenzij anders aangegeven en we rekenen af via een tikkie (we kunnen helaas geen cash accepteren).

Ons weekmenu van maandag 26-10 t/m donderdag 29-10*:

• Maandag 26-10:
    malse runderstoof met seizoensgroenten en aardappelpuree
  • Dinsdag 27-10:
    kip ketjap met broccoli in oystersauce en witte rijst (Kippendij)
  • Woensdag 28-10:
    andijvie stamppot met spekjes en verse worst van Slagerij Boektje
  • Donderdag 29-10:
    Indiase “Butter Chicken” dus malse stukjes kippendij in een romige, mild kruidige saus naar Indiaas recept met rijst en groenten.

*Als alternatief voor het gebodene kunnen we altijd een lekker pasta’tje maken, desgewenst ook vega. Geef dit ook minstens 1 dag van te voren aan

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal bij ons gaan bestellen… Samen komen we deze periode wel door!

Lieve groeten,

Kenneth en Debby