Goed gebouwd!

-   Junioren
Wedstrijdverslagen HRC Junioren 8/4

HRC heeft veel jeugd en bouwt vanuit die eigen jeugd. Dat is te zien aan ons (jonge) eerste elftal, maar ook binnen de jeugd zelf. Spelers krijgen echt de ruimte om zich te ontwikkelen. Dat betekent dat coachen wel een uitdaging kan zijn: dragende spelers blijven soms korter ten gevolge van dispensatie (naar boven) en er staat in het begin van het seizoen (ook doordat de leeftijdsindeling vorig jaar gelijk werd getrokken) echt een groep die nog erg aan elkaar moet wennen. De Junioren waren hier dit seizoen een goed voorbeeld van. Maar onze coaches hebben het weer geflikt! Ze hebben twee solide teams weten te bouwen.

Team 1 demonstreerde afgelopen zaterdag dat ze zich met iedereen in de Cup Poule kunnen meten door met speels gemak van de – ook in de top meedraaiende -Dukes te winnen (het werd 19-80 in Den Bosch). Voor team 2 bleef Cluster Noord een maatje te groot, maar er werd – ondanks het feit dat het team verre van compleet en zelfs zonder wissels naar Heerenveen afreisde – prima partij geboden (40-19).

Spelers, resultaten en coaches om trots op te zijn!