Girls only

  -   Colts
De meiden-training van en met Xtreme

Aan alle rugbyende meiden van HRC!

Binnen de Haagsche Rugby Club lopen er veel meiden rond op de velden, van klein tot groot. Tijdens de jeugd speel je voornamelijk samen met jongens van je eigen leeftijdsgroep, maar vanaf het moment dat je bijna 16 bent kun je ook aansluiten bij het damesteam HRC Xtreme. De dames van Xtreme vinden het leuk om de rugbyende meiden van de jeugd beter te leren kennen en hopen dat – wanneer ze oud genoeg zijn – ze het dan ook leuk vinden om bij HRC te blijven en bij Xtreme te komen spelen.

Om elkaar beter te leren kennen, lekker samen te ballen en van elkaar te leren, nodigen wij graag alle rugbyende meiden van HRC uit voor een HRC Meiden training op woensdag 22 juni van 19.00-21.30 uur.

Graag willen wij vragen om jezelf/je dochter uiterlijk 31 mei as aan te melden voor deze training via deze link. Zo kunnen de trainers de avond goed voorbereiden. Voor de goede orde: alle meiden zijn welkom, maar natuurlijk hopen we dat meisjes van de CJC in ieder geval komen.

We zullen proberen om ook positie specifiek te trainen, met alle leeftijden door elkaar. Ouders zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken!

Alvast bedankt voor de aanmeldingen en we kijken er naar uit om jullie te ontmoeten en samen te trainen!

HRC Xtreme

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement